Iedereen kent de momenten dat je jezelf vragen stelt als: “Waarom ben ik hier?” en “Wat is eigenlijk de zin van het leven?” Deze vragen worden vooral gesteld rondom life events als geboorte, sterven, verandering van baan, werkeloosheid, enz. Soms worden die vragen weer weggestopt, maar liever zien we natuurlijk dat je die vragen durft te stellen op Alpha.

Bij Alpha ga je met elkaar op zoek naar een antwoord op deze en soortgelijke levensvragen.  Alpha vindt ’s avonds plaats en start  met een heerlijke maaltijd. Er is tijd voor ontmoeting en een goed gesprek. Daarna wordt er een inleiding gehouden over een bepaald thema. Na de inleiding ga je uiteen in kleine groepjes, waar ruimte is om alle vragen te stellen die je hebt. In totaal hebben al meer dan 265.000 mensen Alpha in Nederland gevolgd. Wil jij een Alpha volgen? Wil jij op een ontspannen manier meer weten over het christelijk geloof? Dat kan heel eenvoudig. Grijp je kans en geef je op of ga naar de introductie-avond!

Lokatie:

Pinkstergemeente Filadelfia
Herenwal 114
8441BD Heerenveen

Wanneer?

De introductie-avond is op woensdag 29 januari 2020 om 19.30.
De Alpha cursus start op woensdag 5 februari om 18.30 met een warme maaltijd. (ps:voor de maaltijd wordt een kleine vergoeding gevraagd,is dit voor jou niet mogelijk geef het aan bij de leiding)
Alpha bestaat uit c.a 10 avonden en een zaterdag.

Overige informatie?

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Jan Oosterman:
Telefoon 06-52481133
E-mail: oostermanj@hotmail.com

Begin het avontuur & wees welkom!